Kinderkoffertjes met naam, logeerkoffertjes en meer

Ben je op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau  voor de geboorte van een kindje of wil je eigen herinneringen van je kindje bewaren, denk dan eens aan een kinderkoffer! In de webshop vind je verschillende soorten kartonnen koffertjes in verschillende kleuren. Je kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp te maken, dit kan met naam of met lange tekst zijn. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een standaard ontwerp. Je kunt het koffertjes dus geheel personaliseren naar eigen smaak. 

Lees meer »

Speelgoed dat past bij de leeftijd van je kind

Tijdens elke fase in de ontwikkeling van je kind, leert hij/zij nieuwe dingen. Jonge kinderen leren vooral door te spelen en te imiteren. Zo oefenen kinderen sociale, emotionele en motorische vaardigheden. Het is dus goed om variatie aan te brengen in het speelgoed. Kies voor speelgoed  dat past bij de leeftijdsfase van je kind. Zodat ze in elke leeftijdsfase het speelgoed krijgen waar ze aan toe zijn. In dit artikel kun je per leeftijdscatergorie lezen welk speelgoed aantrekkelijk is en waarom dat zo is.

Lees meer »

Musthaves voor op je geboortelijst

Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam er behoorlijk veel op mij af. Als jonge moeder raak je soms verdwaald in de hoeveelheid baby producten en foldertjes die je verwelkomen in de ' blije doos' ( wie die naam ooit heeft bedacht..) Inmiddels twee gezonde zoons verder kan ik mezelf een echt pro noemen en weet ik heel goed welke producten gewoon super handig zijn en wat ik ( achteraf gezien) niet had hoeven kopen. In deze blog deel ik mijn kennis met jou ;-)

Lees meer »

Hoe koop ik de juiste kindertas? Tips voor een goede kindertas

Je bent op zoek naar een goede kindertas maar weet niet goed waar deze aan moet voldoen.  Ga je voor een rugzak of liever een schoudertas?  Neem je meteen een grote tas waar je lang mee kunt doen of toch liever een kleinere kindertas? In dit blog vertellen we  waar je op moet letten bij het kopen van een kindertas. 

Lees meer »

5 tips voor de verzorging van de gevoelige babyhuid

Wist je dat alle baby's van nature een gevoelige en kwetsbare huid hebben? Dit komt omdat de babyhuid nog geen beschermende zuurmantel heeft en omdat de hoornlaag ( gedeelte van de oppperhuid) nog niet volledig is volgroeid. De zuurmantel zorgt voor bescherming tegen uitdroging, infecties en irritaties. Om je baby en peuter zo goed mogelijk te beschermen vind je hier een aantal tips voor een goede huidverzorging van je kleine. Deze tips zijn ook zeer goed bij huidproblemen als eczeem.

Lees meer »