Kinderkoffertjes met naam, logeerkoffertjes en meer

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 18:09

Bijzonder cadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau  voor de geboorte van een kindje of wil je eigen herinneringen van je kindje bewaren, denk dan eens aan een kinderkoffer! In de webshop vind je verschillende soorten kartonnen koffertjes in verschillende kleuren. Je kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp te maken, dit kan met naam of met lange tekst zijn. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een standaard ontwerp. Je kunt het koffertjes dus geheel personaliseren naar eigen smaak. 

Favoriete koffertjes

De favorieten zijn  het ' opa en oma logeerkoffertje', het ' blijft slapen ' koffertje en de ' survival kit voor opa en oma'. Deze kartonnen koffertjes worden niet alleen gebruikt als handige opberger voor de logeerpartij, maar vaak ook als geboorte aankondiging.  Zo kun je de zwangerschap bekend maken aan de toekomstige opa en oma. 

Kinderkameraccessoire

Je kunt de koffertjes gebruiken als kinderkameraccessoire leuk om neer te zetten en wat extra kleur te geven aan de baby- of kinderkamer. Maar je kunt de koffer ook gebruiken als handige opberger. De koffertjes zijn er in verschillende maten. Bewaar de eerste echo's, geboortekaartjes of het eerste babypakje in de koffer met naam.

Inspiratie

Wist je dat alle kinderkoffertjes  voorzien zijn van een versterkt laagje papier. Dit zorg ervoor dat de kartonnen koffertjes extra stevig zijn. Het handvat is gemaakt van metaal. De koffers zijn ook voorzien van een metalen randje aan de deksel en binnenkant voor een mooie uitstraling. 

Ben je benieuwd geworden naar de koffertjes?  Of zoek je inspiratie voor een leuk ontwerp. Neem dan snel een kijkje op de pagina met kinderkoffertjes.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.